Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book covers a new method of meat production, in vitro meat production, meat grown from stem cells, independent of the animal. Relative to conventional meat production, in vitro meat has the potential to be healthier, more efficient and more environmentally friendly. In vitro meat could eventually supplement conventional meats, and consequentially, reduce strain on the environment. However, challenges remain: research and technical advances are needed to achieve commercial-scale production and there is limited funding on offer. Meanwhile, many see social acceptance as the greatest obstacle to an in vitro meat product. It could be a while before a viable in vitro meat product becomes available. However, if an in vitro meat product were produced with all the attributes of meat, which tastes good, is safe and affordable, people would most likely purchase it. In vitro meat is almost here; it may provide a cheap protein source for developed and underdeveloped nations. For now, the future of conventional meat is unsustainable and uncertain. Conversely, the future of in vitro meat holds hope and promise. The public needs to know about this.