• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Improving Poultry Meat Quality

Hardcover | Engels | Burleigh Dodds Agricultural Science | nr. 127
€ 281,45
+ 562 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
330
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 127

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781801461030
Verschijningsdatum:
6/12/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
721 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 562 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.