Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In many parts of the world, food insecurity and nutritional risk is often greater for females than for males, in infancy, in parenthood (particularly during pregnancy, nursing and as single parents), and in old age. Further, women are usually the key decision-makers in child nutrition. Therefore a substantial part of the challenge in improving household food security involves raising the incomes and education of disadvantaged women. For policy makers and students as well as rural development managers and others with an interest in food security, Improving Food Security discusses in a practical way the participative assessment of malnutrition and food security problems, how to improve nutrition, food and livestock markets, water supplies, finance, and co-operation between NGOs and governments, as well as the importance of strengthening local preparedness for famine prevention.