Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Development of Techniques for the Transformation of Cereals: An Assessment of Methods for the Genetic Transformation of Wheat (R.I.S. Brettell et al.). Genetic Engineering of Wheat and Barley (K. Katha et al.). Genetic Engineering of Cereal Protein Quality: Improvement of Barley and Wheat Quality by Genetic Engineering (P.R. Shrewry et al.). Progress Towards Genetic Engineering of Wheat with Improved Quality (O. Anderson et al.). Genetic Engineering of Cereal Starch Quality: Prospects for the Production of Cereals with Improved Starch Properties (J. Priess et al.). Genetic Engineering of Resistance to Starch Hydrolysis Caused by PreHarvest Sprouting (R.J. Henry et al.). Improvement of Barley Quality by Genetic Engineering: Potential for the Improvement of Malting Quality of Barley by Genetic Engineering (G. Fincher). Regulation of Cereal Genetic Engineering: S. BrookeTaylor et al.). 10 additional articles. Index.