• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Aardrijkskunde & Aardwetenschappen
  5. Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability

Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability

€ 293,45
+ 586 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This reference book is an IGI Global Core Reference for 2019 as it one of the best-selling within the Environmental, Agricultural, and Physical Sciences subject area since 2015. Winning the "Best in the World" and "Best Sustainable Food Book" from the Gourmand Awards, this title focuses on high quality research in developing a food culture that mitigates human and environmental damage. Featuring research on trending topics such as limiting meat consumption, trade and the meat industry, ethics of meat production and consumption, and more, this publication contains research that has been contributed by industry-leading experts across Australia, U.S., UK, and more, making it a critical resource for policymakers, academicians, researchers, advanced-level students, technology developers, and government officials. Impact of Meat Consumption on Health and Environmental Sustainability addresses the difficulties, challenges, and opportunities in reducing excessive meat consumption in order to mitigate human and environmental damage. Policymakers, academicians, researchers, advanced-level students, technology developers, and government officials will find this text useful in furthering their research exposure to pertinent topics such as dietary recommendations for limiting meat consumption, trade and the meat industry, ethics of meat production and consumption, and the environmental impacts of meat consumption.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
442
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781466695535
Verschijningsdatum:
19/10/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
216 mm x 279 mm
Gewicht:
1306 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 586 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.