Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Dans le contexte des changements climatiques perceptibles actuellement, notre étude de recherche vise principalement à évaluer l'impact de ces changements climatiques sur les ressources en eau de deux périmètres irrigués du Maroc (Gharb et Loukkos), connus par une intense activité agricole. Pour atteindre cet objectif, la méthodologie adoptée s'est appuyée sur des méthodes et des outils de la télédétection, de la statistique et de la modélisation. Les résultats de simulations à l'horizon 2050 prévoient un léger décalage de la saison la plus humide de l'année hydrologique et présagent d'un futur qui mérite un modèle de gestion durable des ressources en eau et une adaptation des pratiques culturales.