Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
There is something about cooking food over fire that gives it a mouthwatering smoky taste and smell that just can't be replicated in the kitchen. But wouldn't it be great to be able to do more than just the usual steaks, burgers and sausages? I Love My Barbecue is the perfect resource for anyone looking to brush up on their grilling technique as well as expand their recipe repertoire. Focusing on fresh ingredients and ingenious ideas from a wide range of cuisines, there is a dish to suit everyone and every occasion. More than 100 delicious and diverse recipes include new takes on traditional dishes, such as Indonesian Pork Burgers and Chicken, Mango and Mint Kebabs, as well as the more exotic like Salmon with Spiced Tea Marinade. Vegetable and vegetarian dishes will wow even the most sceptical carnivore, and there are recipes for vegans as well, giving you options for most every dietary preference. With a comprehensive introduction covering equipment, fuels, siting and lighting, cooking techniques, temperatures and timings, you'll find a new confidence when firing up the grill. I Love My Barbecue is the book to open up cooking possibilities you never knew existed.