• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Hobby
  4. Voertuigen
  5. Auto's
  6. How to Rebuild & Modify Rochester Q Carb

How to Rebuild & Modify Rochester Q Carb

Cliff Ruggles
Paperback | Engels
€ 36,45
+ 72 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Rochester Quadrajet carburetor was found perched atop the engine of many a classic GM performance vehicle. The Q-Jet is a very capable but often misunderstood carb. This book, How to Rebuild and Modify Rochester Quadrajet Carburetors, seeks to lift the veil of mystery surrounding the Q-Jet and show owners how to tune and modify their carbs for maximum performance.

The book will be a complete guide to selecting, rebuilding, and modifying the Q-Jet, aimed at both muscle car restorers and racers. The book includes a history of the Q-Jet, an explanation of how the carb works, a guide to selecting and finding the right carb, instructions on how to rebuild the carb, and extensive descriptions of high-performance modifications that will help anyone with a Q-Jet carb crush the competition.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
128
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781932494181
Verschijningsdatum:
15/06/2006
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
212 mm x 279 mm
Gewicht:
489 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 72 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.