Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

How to Make Ice Cream

51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

Nicole Weston
Paperback | Engels | Storey Basics
€ 11,45
+ 22 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Churn out delicious ice cream right in your own kitchen. In this Storey BASICS(R) guide, Nicole Weston breaks down the process into reproducible steps that are easy to follow. More than 50 recipes for flavors both classic and daringly original -- from chocolate and coffee to goat cheese and honey, maple bacon, and fresh ginger -- will let you find an ice cream everyone will like. Make it a double scoop, and don't forget the toppings!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
96
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781612123882
Verschijningsdatum:
24/03/2015
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
127 mm x 173 mm
Gewicht:
90 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 22 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.