Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
HOW TO MAKE DELICIOUS CANDYBY CHRISTINA PETERSON1) History of Candy 3-52) What is Candy 6 3) Making Perfect Candy 7-94) Candy Testing 105) Ingredients for Candy 11-136) Suggested Equipment 14-157) Making Fudge 16-178) Creamed Candy 189) What is Penuche 1910) What is Divinity 20-2111) What is Nougat 2212) Dipping Candy 23-2513) What is Fondant 2614) Making Candy Bars 2715) Nut Brittles 28 16) Butterscotch Candy 2917) What is Toffee 3018) What is Bark Candy 3119) What is Pralines 3220) Jellied Candies 3321) Caramel Candy 34-3622) Taffy Pulls 37-3823) Hard Candies 39-4024) What is Confection 41-5125) No Cook Candies 52-6326) Other Candies 64My Grandmother and Mother introduced me to making candy. At 84 years old, I still have a sweet tooth and enjoy making candy.