Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"Fancy a slice of cherry pie? Let's get started. . . . What, no bowl? No pie pan? No pot holders?" Join our young baker (and her little dog!) as they travel the United States--from New Hampshire to Hawaii, from Alaska to Texas--in search of the coal, cotton, clay, and granite they need to create all their baking tools. In a companion to her bestselling "How to Make an Apple Pie and See the World, "two-time Caldecott Honor illustrator Marjorie Priceman takes us on a round-the-U.S.A. journey by riverboat, taxi, train, and plane in a culinary adventure--and a playful celebration of America's natural resources.