• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

How to Brew

Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time

John J Palmer
Paperback | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

How to Brew is the definitive guide to making quality beers at home. Whether you want simple, sure-fire instructions for making your first beer, or you're a seasoned homebrewer working with all-grain batches, this book has something for you. John Palmer adeptly covers the full range of brewing possibilities--accurately, clearly and simply. From ingredients and methods to recipes and equipment for brewing beer at home, How to Brew is loaded with valuable information on brewing techniques and recipe formulation.

A perennial best seller since the release of the third edition in 2006, How to Brew, is a must-have to update every new and seasoned brewer's library.

This completely revised and updated edition includes:

  • More emphasis on the "top six priorities" sanitation, fermentation temperature control, yeast management, the boil, good recipes, and water.
  • Five new chapters covering malting and brewing, strong beers, fruit beers, sour beers, and adjusting water for style.
  • All other chapters revised and expanded:
    • Expanded and updated charts, graphs, equations, and visuals.
    • Expanded information on using beer kits.
    • Thorough revision of mashing and lautering chapters:
      • Expanded tables of recommended times and temperatures for single-infusion, multiple-step, and decoction mashing.
      • Complete discussion of first wort gravity as a function of water to grist ratio.
      • Complete revision of infusion and decoction equations.
    • Revised and updated information on managing your fermentation:
      • Yeast pitching and starters.
      • Yeast starter growth factors.
      • Yeast and the maturation cycle.
  • And much more!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
582
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781938469350
Verschijningsdatum:
1/06/2017
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
178 mm x 246 mm
Gewicht:
1065 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.