Door geplande werkzaamheden is de Vivlio Cloud niet toegankelijk tussen 00.00 en 05.00 uur op dinsdag 9 juli. E-books die je gedurende die periode aankoopt, worden nadien geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Hot Dog

A Global History

Bruce Kraig
Hardcover | Engels | Edible
€ 30,45
+ 60 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Char-grilled or boiled? Sauerkraut or chili? Mustard or ketchup? Vienna Beef or Sabrett? Only these questions could be raised about one of the world's favorite backyard, picnic, ballgame, and street foods--the hotdog. Though nearly two billion hot dogs are consumed by Americans annually in the month of July alone, there is absolutely no consensus on which is the right way to serve up a hotdog. In Hot Dog, well known food historian Bruce Kraig recounts the history of this popular "tube steak" from the origin of the sausage 20,000 years ago to its central place in American culture today.

Kraig discusses the many brands, including Hebrew National, Pearl, Sabrett, and Vienna Beef, and the regional variations that go along with them--like kosher-style New York dogs loaded with mustard and sauerkraut, New England dogs with Boston Baked Beans, and fully-loaded Chicago style hotdogs, complete with mustard, onion, relish, sport peppers, a dill pickle spear, a dash of celery salt, and tomato slices (but never, ever ketchup). Hot Dog covers the other international sausages, like bologna and bockwurst, as well, and explores some of the apocryphal tales of the hotdog in history--like the origin of its name and whether Queen Elizabeth II was truly served hotdogs on a visit to the White House.

Packed with tasty facts and recipes, Hot Dog reveals the rich history and passionate opinions about this seemingly ordinary food.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
128
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781861894274
Verschijningsdatum:
1/04/2009
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
127 mm x 198 mm
Gewicht:
317 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 60 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
ACTIEPRIJS

€ 10 korting

op de Vivlio Light en Light HD e-reader
ACTIEPRIJS
Vivlio Light en Light HD e-reader met € 10 korting
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.