Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book contains a detailed guide to horse feed, including information on varieties, their properties, and their effects. Written in clear, concise language and including all the information a horse-owner needs to know about feeding their animals, this volume constitutes an invaluable handbook and is not to be missed by those with a keen interest in the subject. The chapters of this book include: 'The Stud Farm', 'Ingredients of Blood', 'Conversion of Food', 'Effects of Food', 'Properties and Qualities of Food', 'Winter and Summer Food', 'Nitrogen in Hay and Oats', 'Choice of Hay', 'Selection of Oats', 'Bruising Oats', 'Preparation of Bran Mashes', 'Artificial Grasses', etcetera. Many antique books such as this are increasingly rare and expensive, and it is with this in mind that we are proudly republishing this text in an affordable modern edition complete with a new introduction on the care and management of horses.