Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Edible mushrooms are a healthy and sustainable option for anyone who likes to grow their own food. They range widely in flavor and growing needs, which means, with a little planning, you can be eating mushrooms every month of the year. You don't need much growing space--or even a garden--as many of them can be container-grown on a balcony, kitchen windowsill or in a cool, dark cellar. If you grow them outdoors, mushrooms thrive in those awkward shady parts of the garden and many can be grown on tree stumps and alongside ornamental plants. Mushroom experts Magdalena Wurth and Herbert Wurth take you through every step of the cultivation process for 19 different mushrooms, helped along by clear tables, drawings, and photographs, and include recipes and preserving methods. For beginners just starting out and growers in search of more advanced techniques, this is the essential reference.