• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

History of Food and Nutrition Toxicology

€ 134,45
+ 268 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

**Selected for Doody's Core Titles(R) 2024 in Nutrition**

History of Food and Nutrition Toxicology, part of the History of Toxicology and Environmental Health series, provides an overview of history in the field to help readers better understand future applications for evaluating newer and valuable approaches and their impacts on human health. The book explores issues associated with chemical contaminants, toxicants, the use of dietary supplements and pharmaceuticals, and increasing concerns surrounding food toxicity and safety. The addition of historical case studies and end-of chapter questions make the book ideal for toxicologists, food scientists, pharmaceutical scientists, and other researchers who want to understand current state and future challenges in the field.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
348
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780128212615
Verschijningsdatum:
24/08/2023
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
539 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 268 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.