• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Histoire de l'huître en Bretagne

Olivier Levasseur
Paperback | Frans
€ 12,17
+ 24 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Au XVIIe siècle, Cancale est renommée pour ses huîtres mais c'est au XVIIIe siècle qu'elle en devient la capitale. Le XIXe siècle invente l'ostréiculture. Tous les sites bretons sont gagnés par la fièvre de l'huître. Puis vient la crise des années 1920, l'introduction de l'huître portugaise et plus récemment de la japonaise.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
83
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782915623215
Verschijningsdatum:
13/04/2006
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
200 mm x 220 mm
Gewicht:
301 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 24 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.