Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
'One of the wittiest writers around' Good Housekeeping
'The perfect summer read: mischievous and delicious. I devoured it in one go.' Miranda Cowley Heller, author of The Paper Palace
WHEN THE STAKES ARE HIGH, HOW LOW WILL YOU GO?
Ayesha Scott has a perfect life. Home is an art-filled Cornish castle with her stratospherically wealthy, titled husband and their beloved daughter. But behind every realised dream lurks an unexploded nightmare and in the course of one day Ayesha discovers that she will be penniless, homeless and powerless unless she can outwit the international mafia, infiltrate the world of high finance and make backstreet deals with the shadiest members of the art world.
Hurt and betrayed, she's determined to fight for herself and her daughter - but can she do it without enlisting the help of her beloved, deeply eccentric but estranged family?
Sharp escapist fiction, High Time is a novel about high stakes and high jinx set in the world of high art and high finance.
'Reads like a thrilling fairground ride version of Downton Abbey' Independent
'An entertaining and arch caper' Grazia
'Something Nancy Mitford and Jilly Cooper might have cooked up'The Times