Klassiekers en streekgerechten uit de meest veelzijdige keuken van Azië
De populariteit van Maleisie als vakantieland neemt toe, maar nog maar weinig mensen kennen de authentieke Maleisische keuken. Die keuken is een culinaire smeltkroes van veelzijdige smaken, beinvloed door onder meer China, India en de Peranakan. In Het lekkerste uit Maleisië schotelt chef Norman Musa ons met trots 60 Maleisische gerechten voor die je simpelweg moet eten.
* elk recept gefotografeerd
* van klassieke curry's tot streetfood en desserts
* in de culinaire reeks Het lekkerste uit...
Van klassiekers als nasi lemak en roti canai, streetfood snacks als popiah goreng (knapperige springrolls) tot verrassende streekgerechten als kari ikan (viscurry), en bingka pandan (zoete pandanpudding). Voor doordeweekse dagen, etentjes met familie en vrienden, of feestdagen als Eid-al-Fitr en Chinees Nieuwjaar. Met Het lekkerste uit Maleisië, waarin smakelijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie, geniet je thuis van alle must eats.
We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.