Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Food scarcity is a challenging problem worldwide especially in developing countries. Micronutrient deficiency is one of the main reasons of low agricultural yield which is more common in South Asia and Africa. Farmers control micronutrient deficiency through fertilizers which may cause toxicity due to lack of proper management. The present study optimized concentration Manganese for Mung bean and analyzed growth, yield and biochemical parameters which may help the grower to improve soil quality, crop production and nutritious food. High concentrations of this salt showed adverse effects on chlorophyll pigments. Very small work has been done in order to investigate desirable concentration of essential micronutrient in soil for pulses, especially for Mung bean. For the sake of limiting the scope of this research we only studied the effects of Mn on Mung bean