Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In chapter I, we have discussed the fundamental concept of heat and mass transfer. In this chapter we have shown some relation among the various parameters related to heat and mass transfer of fluid. In chapter II, we have discussed about forced convection. The temperature distributions in a forced parallel flow near the wall with constant temperature and constant heat flux have been discussed here.In chapter III, an attempt has been made to discuss the natural convection. The basic equations related to various free convective processes have been shown with the help of some nondimentional numbers. In chapter IV, the combine effects of forced and free convection in fluid have been taken into account. Here we have shown the convective boundary layer related to mixed convection. In chapter V, we have investigated the mass transfer of fluid. Here, we have discussed about mass transfer, forced and fluxes, diffusion equation. In chapter VI, we have discussed about some additional convective process. Various processes like melting, atmospheric convection, oceanic convection etc. have been taken here. In describing special types of convective flow we have considered porous medium