Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Heartland Masala features 99 recipes from Indian cooking instructor Jyoti Mukharji paired with droll, illustrated vignettes by culinary historian Auyon Mukharji. A heartfelt celebration of Indian cuisine and the American immigrant experience, this mother-son collaboration is delicious, inventive, and utterly original.
Take a delicious deep dive into Indian cooking and culture with a Midwestern mother-son duo.
Jyoti Mukharji has been teaching cooking classes out of her Kansas City kitchen since 2010. Heartland Masala is an artfully photographed collection of her favorite recipes, enriched with droll, illustrated vignettes authored by culinary historian Auyon Mukharji.
Inside you'll find restaurant staples like Saag Paneer, regional specialties like Murgh Rezala (Chicken Curry with Water Lily Seeds and Cashews), and creative originals like Masala Brussels Sprouts. A feast for culturally curious readers and adventurous cooks alike, this inventive collaboration is unlike any Indian cookbook you’ve seen before.