Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Fictie
  3. Kinderboeken & Jeugdboeken
  4. Healthy Cooking for Secondary Schools - Book 2

Healthy Cooking for Secondary Schools - Book 2

Sandra Mulvany
Paperback | Engels
€ 25,95
+ 51 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Healthy Cooking for Secondary Schools (Book 2) is part of a series of five books, providing a practical cooking programme for secondary schools, designed to foster enthusiasm for cooking and give young people the tools they need to choose a healthy lifestyle. For each recipe, there are essential cooking skills, theory and health and safety points, introduced progressively throughout the series. All these skills are a necessary part of cooking and when mastered early, your students gain a positive experience of self-achievement and satisfaction, and yes, they take great delight in trying the results for themselves! Each book contains 12 easy-to-follow, photocopiable recipes, presented in both a traditional recipe format and in a visual, step-by-step format, so that all students, whatever their ability, can learn to cook. All the recipes have been tried, tested and enjoyed by students in the author's school. The recipes included in Book 2 are: Bread Rolls; Cheese and Chive Picnic Bread; Carrot Soup; Rice with Leek, Onion and Courgette; Brown Bread Pudding; One-pot Vegetable Pasta; Wholemeal Scones; Pasta with Broccoli and Cheese; Bread Sticks; Parmesan Thins; Calzone; Spaghetti Bolognese. The flexible format of Healthy Cooking for Secondary Schools means that it can be used by all secondary school students, helping them to become lifelong healthy eaters.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
88
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781905780259
Verschijningsdatum:
9/04/2009
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
210 mm x 297 mm
Gewicht:
231 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 51 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.