Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
- Part 6 Formulating - Formulating Cosmetics and Personal Care Products - 6.1 Formulating Wisdom Category by Category - 6.2 Skin Lightening, Whitening, and Brightening: An Overview of Approaches, Key Ingredients, and Formulations for Enhancing Skin Appearance and Correcting/Minimizing Common Skin Pigmentation Disorders - 6.3 Sunscreens - 6.4 Antiperspirants / Deodorants - 6.5 Acne, Oily, ad Aging Skin Product Formulation (Author Mark Lees) - 6.6 Face and Body - Masks / Scrubs - 6.7 Shaving Preparations: Pre and Post - 6.8 Color Cosmetics: An Introduction to Formulation and Approaches for Mascaras, Foundations and Lipsticks - Hair Care - 6.10 Shampoos Ingredients, Formulation and Efficacy Evaluation - Section II: Hair-Cleansing Mechanism - Section III: Shampoo Evaluation - Section IV: Future Trends in Shampoos - 6.11 Hair Styling - 6.15 Hair Colorants and Protection - 6.16 Reactive Hair Care Products - 6.17 Formula/Product Development from the Formulator's Viewpoint - Part 6.18 Oral Care: Formulating Products and Practices for Health and Beauty - Part 7. Sensory Characterization - Part 7.1 Sensory Signals The applied science of sensory perception and its value - Part 8. Delivery Systems - Part 8.1 Delivery Systems for Cosmetics and Personal Care - Part 9 Nutracosmetics - Part 9.1 The Use of Nutraceutical Ingredients in the Cosmetic Industry - Part 9.2 Multi-Functional Botanicals for Nutricosmetics Applications - Part 10 NanoCosmetics - Part 10.1 Nanocosmetics: Nanotechnology and anti-aging - Part 11 Testing - Part 11.1 Methods to Assess Skin Barrier Integrity: Effects of Cleansing Products - Part 11.2 Imaging Techniques and Analysis for Quantification of Skin Appearance - Part 11.3 Biophysical Measurement and Evaluation of Skin Elasticity and Topography - Part 11.4 A Survey of Test Methodology Used in Evaluating the Damage, Protection and Repair of Hair - Part 11.5 Clinical Testing of Cosmetics and Skin Care Products: Methods and Instrumentations - Part 11.6 Nanomaterials Characterization - Part 11.7 In Vitro Assays to Measure Epigenetic Mechanisms Involved with Controlling Gene Expression - Part 12 Sustainability and Eco-Responsibility - Part 12.0 A Global Approach for the Cosmetic and Personal Care Industry - Part 12.2 A Botanist's view of Sustainability: Use or Abuse in the Personal Care Industry? - Part 12.3 The Herboretum Network for promoting local cultures and biodiversity - Part 12.4 The advantages and potential contribution of local cultures for carbon footprint reduction - Part 12.5 Cosmetic ingredients from plant cell cultures: A new eco-sustainable approach - Part 12.6 Eco-responsibility applied to plant extraction - Part 12.7 The industrial frame: Concrete, green solutions for production and waste management - Part 13 Cosmetic Manufacturing - Part 13.1 Cosmetic Manufacturing Processes - 13.1.2 Unit Operations - 13.1.3.1 Wet SystemsSingle Phase (Miscible) Systems - 13.1.3.2 Wet Systems - Multiphase Systems - 13.1.3.3 Wet Systems Liquid Solid Systems - 13.1.4 Filling - 13.1.5 Scale-Up - 13.1.6 Dry Systems - 13.1.7.1 Wet Continuous Process - 13.1.7.2 Dry Continuous Processing - Part 13.2 Cold-Process Emulsification Producing Sub-Micron Dispersions: Formulation and Aesthetic Enhancement of Cosmetic and OTC Products - 13.2.1 Contemporary Cosmetics - Part 13.3 Intelligent Selection and Manufacture of Natural Extracts - Part 14 Packaging - Part 14.1 Emerging Strategies for Sustainable Packaging: Balancing Materials, Design, and Appearance - Part 14.2 Aerosol Containment and Delivery