Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Handbook of Dairy Foods and Nutrition

Gregory D Miller, Judith K Jarvis, Lois D McBean
Paperback | Engels
€ 83,95
+ 167 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Once again the National Dairy Council has produced the industry reference on the important role of dairy foods in health. Packed with the latest information from the Council's notable scientists, the Handbook of Dairy Foods and Nutrition, Third Edition makes the case for the beneficial role of dairy foods in a variety of conditions and disease states.
The handbook begins with a comprehensive overview of the nutritional content and benefits of milk and milk products including cheese and yogurt. The authors explain the effects of dairy intake on cardiovascular health and hypertension. The Dairy Council continues its research review by providing the most up-to-date information on the relationship between dairy intake and colon, breast, and prostate cancers.
An entirely new chapter is devoted to addressing recent research about the role of dairy foods in weight management. Supporting the age-old advice that milk gives you strong bones and teeth, this handbook has chapters examining the evidentiary relationship between dairy intake and bone and dental health. A full chapter addresses the condition of lactose digestion, distinguishing lactose intolerance from lactose maldigestion, as well as providing research-based strategies to improve milk tolerance. A summary of dairy's contribution to health throughout the life cycle from childhood and adolescence into adulthood and old age, rounds out this latest installment of the Dairy Council's authoritative reference on the importance of dairy foods in the American diet.
Continuing to provide state-of-the-art information on dairy products and nutrition, the Handbook of Dairy Foods and Nutrition, Third Edition is a useful resource for nutrition scientists, dietitians and other health professionals, educators, dairy researchers, and the food industry.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
432
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780367389710
Verschijningsdatum:
23/09/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
175 mm x 251 mm
Gewicht:
453 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 167 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.