• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Handbook of Dairy Foods and Nutrition

Gregory D Miller, Judith K Jarvis, Lois D McBean
Paperback | Engels
€ 129,95
+ 259 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Handbook of Dairy Foods and Nutrition, Third Edition examines the role of dairy products in diet and health, covering such areas as cardiovascular health, hypertension, cancer, bone, and oral health. This edition features a new chapter on dairy foods and weight management. Other chapters address lactose digestion and the contribution of dairy foods to health throughout the lifecycle. All chapters contain updated (or new) data, content, and references. With peer-reviewed chapters by nutrition and medical experts, this book remains the most subsidized reference on dairy and nutrition currently available.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
432
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780367389710
Verschijningsdatum:
23/09/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
175 mm x 251 mm
Gewicht:
453 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 259 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.