Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
With less than twenty species worldwide and only four British and Irish species, the grouse is surprisingly well-known. Its habitats are diverse and relatively remote – ranging from deep forests, through open moorland, to Scotland’s highest peaks. ‘Grouse: The Natural History of British and Irish Species’ covers four of the most emblematic species of our upland regions. Collectively they have the most fascinating life histories of any bird group, individually they have their own stories to tell: the ptarmigan is a resident of our highest mountain areas, the black grouse is famous for its extraordinary mating displays, the capercaillie is one of our largest birds and the red grouse, whilst no-longer one of the few British endemics, is one of the most heavily researched species. All four face similar problems, including habitat loss, predators, pests, disease and food shortage. This is compounded by issues of managed animal populations and controversy surrounding the commercial worth of grouse. This volume in the New Naturalist series, written by two of the world's leading grouse specialists, offers a fascinating insight into the natural history and biology of these birds, including aspects of their behaviour, the historical relevance of their names, the reasons behind population fluctuations and international conservation efforts.