Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
100 mouthwatering Italian classics, prepared as they have been by generations of Italian families. For Italians, food is not just about recipes, it's a way of life. Taking the time to shop, cook and eat - even argue - together teaches us to make time for each other, forget our work and worries and immerse ourselves in the pleasures of taste, touch and smell. Britain's favourite foodie has fallen in love with Italian cuisine, and through the traditions of his new Italian in-laws, Gregg Wallace has developed 100 recipes of satisfying, authentic Italian fare. From spaghetti a la vongole to Tuscan bread soup, oven-baked chicken with artichoke to fried courgette flowers, Gregg shares the recipes he has learned, laughed and argued about with his new family, so that we all can have a slice of Italian tradition in our homes. Brought to life with stunning photography on location in the Tuscan countryside.