• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Great Meat

Classic Techniques and Award-Winning Recipes for Selecting, Cutting, and Cooking Beef, Lamb, Pork, Poultry, and Game

Dave Kelly, John Hogan
Paperback
€ 25,45
+ 50 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Great Meat teaches you how to select the right meat, make the best use of the cut, and get the best flavour and texture.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
224

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781592335817
Verschijningsdatum:
1/10/2013
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
204 mm x 230 mm
Gewicht:
706 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 50 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.