Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Custard apple is a favorite table fruit of common man in Indian subcontinent belongs to family Annonaceae and native to Tropical America. The fruit is popular for its sweet and slightly tangy, creamy textured flesh. It is known by several vernacular names such as sugar apple, sweet sop, sitaphal and sharifa in different parts of the country. It is a small deciduous or semi- evergreen tree. Its commercial cultivation is gaining momentum in Gujarat. Gujarat occupies 5,340 hectare of area with 55,040 MT production with a productivity of 10.21 MT/ ha (Anon, 2016). The variety of custard apple named Gujarat Junagadh Custard apple-1 (GJCA-1) was developed by Department of Horticulture, Junagadh Agricultural University, Junagadh during year 2009 and recommended for cultivation. Degradable tapes are easy to wrap and are effective to establish contact between stock and scion stick and it automatically degrades after a period of time and thus there is no need of removing it manually, which also saves the labour cost.