Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Glutenvrij brood

Bakken met pure meelsoorten

Fatima Abakka
Hardcover | Nederlands
€ 29,99
+ 59 punten
Pre-order nu, verschijnt op 06/05/2025
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Glutenvrij brood bakken was nog nooit zo makkelijk.



In Glutenvrij brood vind je 55 overheerlijke en voedzame broden om zelf te bakken. Op basis van pure meelsoorten bakt Fatima gistbrood zoals een volkoren vloerbrood, stokbrood, een couronne, Marokkaanse Khobz en triangels. Maar ze geeft ook recepten voor zuurdesembrood zoals een foccaccia, een sorghumbrood en haverbroodjes. Verder vind je diverse recepten voor sodabrood en de lekkerste broden met groenten en noten.
Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken is nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest!
Fatima schreef eerder het boek 'Glutenvrij bakken kan iedereen'.
Uit een lezersreactie: Wat een geweldig bakboek is dit! Glutenvrij bakken is niet voor iedereen weggelegd maar met dit boek kan iedereen het. Alles staat goed en duidelijk uitgelegd en omschreven.


• Er is geen vergelijkbaar glutenvrij broodboek in de handel
• Goede recepten en duidelijk stap voor stap beschreven
• Ook interessant voor mensen die niet per se glutenvrij moeten eten maar wel gezond en lekker brood willen bakken
• 55 heerlijke broden




Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in dit boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789000396092
Verschijningsdatum:
6/05/2025
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 59 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.