Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Gluten Free Mama's Best Baking Recipes

Billie McCrea, Rachel Carlyle-Gauthier
Paperback | Engels
€ 24,45
+ 48 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Enjoy the success of creating delicious wheat free baked goods with over 100 gluten free recipes that are nutritious, easy to prepare and delicious! At your fingertips are over 100 wheat free recipes including breads, biscuits, rolls, hamburger buns, muffins, scones, cakes, brownies, cookies, bars, pancakes, crackers, pizza crusts, pie crusts and much more. Gluten Free Mama's Best Baking Recipes cookbook makes the gluten free lifestyle easy to maintain and enjoyable by providing great recipes the entire family will enjoy along with easy to use instructions and important tips on baking gluten free. These recipes have been specifically developed to be used with Gluten Free Mama's Rice Almond Blend Flour or Rice Coconut Blend Flour, both available on Gluten Free Mama's website at the click of your mouse. You won't believe that gluten free living can be so easy and taste so good! Rachel Carlyle-Gauthier is the mother of three beautiful daughters, a wife and business owner. Rachel's passion for cooking began her senior year while attending a private school where she cooked for 200 students daily. She later attended the Bon Vivant School of Cooking in Seattle, Washington, earning certificates in Mastering the Basics, Art of Fine Cuisine, Cordon Bleu and the Art of Baking Bread. After Rachel's third daughter was diagnosed with Gluten Intolerance she dedicated her energy to creating gluten free recipes that tasted good and that everyday people would enjoy eating. Billie McCrea is a mother of two children, teacher and business owner. She has a Bachelor of Science in Home Economics and Art with a teaching degree from the University of Montana. Billie became involved with gluten free baking after her mother's diagnosis with Celiac Sprue. Both authors are dedicated to making gluten free living easier and tastier.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
152
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781602664098
Verschijningsdatum:
3/05/2007
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
210 mm x 279 mm
Gewicht:
358 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 48 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.