Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Many dieters perceive that adding Gluten-free recipes and products to their daily diet intake is a healthy lifestyle trend. It is unfortunate that they do not know the dangers of consuming a routine gluten-free diet. From a medical perspective, gluten is a suggested nutrient that the body needs. It is an ill-advised diet for patients who are either sensitive to wheat or have Celiac disease. It sets off symptoms, including severe skin rash (dermatitis herpetiformis), bone pain, anemia and diarrhea in sufferers who consume gluten. Otherwise, consumption is necessary. Gluten has fiber, vitamins and minerals. Dieters need to take this all-important factor into consideration when reaching for a gluten-free diet.