Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Whilst GI (Glycaemic Index) diets are very popular, it is also important to know the GL (Glycaemic Load) per portion to get the full picture on how a meal or snack will affect you. This clear introduction to GI and GL explains how following a low GI/GL diet can help you lose weight and keep blood sugar levels under control. Do you want a food programme that will keep you healthy and boost your energy levels? Want clarification on good carbs and bad carbs? The Glycaemic Index (GI) is a simple measure of the effect of carbohydrates on blood sugar levels. The Glycaemic Load (GL) refines this to allow for everyday portion sizes. The GI+GL Diet points you to foods that regulate blood sugar levels and help you to control your weight. Still unclear? This book will explain it all, by including: basic GI+GL rules, shopping lists, recipes, and advice for eating out; practical ways to fit low GI+GL foods into your lifestyle; clear explanation of Glycaemic Index and Glycaemic Load