Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In Getting Down to Business Mervin Daub and Bruce Buchan trace the origins of this institution to the present day. In its first eighty years the School has grown and changed, greatly expanding the range of programs it offers to a dramatically increased number of undergraduates and graduates. A series of programs for executives and a productive and research-oriented faculty also demonstrate the growth and dynamic achievements of the School. This success is even more remarkable when it is recognized that it took place far from the commercial centres of Canada and the United States. Getting Down to Business is the fascinating story of Queen's School of Business, and of the men and women who recognized that there was a growing demand for professionally trained managers and ensured that Queen's would play a leading role in addressing that need.