Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
""Germany In The War And After"" is a historical book written by Vernon Lyman Kellogg and published in 1919. The book is a comprehensive account of Germany's involvement in World War I and the aftermath of the war. Kellogg, an American entomologist, was appointed by the U.S. government to serve as a food administrator in Belgium during the war. In this book, he shares his observations and experiences in Germany during and after the war.The book covers a wide range of topics, including the causes of the war, Germany's military strategy, the impact of the war on German society and economy, and the Treaty of Versailles. Kellogg provides a detailed analysis of Germany's political and social conditions during the war and examines the role of the German military in the conflict. He also explores the impact of the war on the German people, including the rise of nationalism and the growth of anti-Semitic sentiment.In addition to his observations on Germany during the war, Kellogg also provides insights into the post-war period. He examines the political and economic conditions in Germany after the armistice and the challenges faced by the German government in rebuilding the country. He also discusses the role of the Treaty of Versailles in shaping the post-war world and its impact on Germany's future.Overall, ""Germany In The War And After"" is a valuable historical resource for anyone interested in understanding the causes and consequences of World War I and the impact of the war on Germany. Kellogg's firsthand observations and insights provide a unique perspective on this pivotal moment in world history.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.