Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Geriatric

Nutrition Handbook

Stephen Bartlett, Mary Marian, Douglas Taren, Myra L Muramoto
Paperback | Engels | Chapman & Hall Nutrition Handbooks | nr. 5
€ 139,95
+ 279 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The older population, defined as those 65 years and older, has been steadily increasing as a percentage of the total population since 1900. Currently, it constitutes 13% of the population. The United States Bureau of the Census predicts that the elderly will represent 20% of the U.S. population by 2030. The older population itself is getting older, with greatest percentage increases in the subgroup of elderly over 85 years of age. This segment of the elderly is now 28 times greater in number than in 1900. The aging process is associated with unique medical problems-including declining functional capacities and pbysiological reserves-that have spawned specialization in geriatric medicine. While healthy, free-living elderly appear not much more at nutritional risk than the rest of the population, the elderly who suffer from illness or other stress have a much higher incidence of nutritional prob- lems than the population as a whole. Elderly are also more heterogeneous than the general population, resulting in a greater variation in nutritional requirements which requires a better understanding of how nutrition and health interact. This brings nutritional assess- ment and care to the forefront of geriatric medical practice.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
200
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 5

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780412136412
Verschijningsdatum:
30/11/1997
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
119 mm x 177 mm
Gewicht:
172 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 279 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.