Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the present investigation, 30 different potato genotypes were evaluated for 3 consecutive years. The estimates of different components of variation and coefficient of variability, such as phenotypic, different interaction and error were more or less high for yield, number of leaves/plant, number of tubers/plant and number of eyes/ tuber, which indicates the wide scope of improvement of these traits through selection. The highest of h2b was recorded for tuber yield and lowest in number of tubers/plant.Path coefficient analysis showed that potato genotypes could be grouped into 6 different clusters and for the inprovement of potato, the genotypes should be selected I, II and IV.