Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Gail's Artisan Bakery Cookbook

the stunningly beautiful cookbook from the ever-popular neighbourhood bakery

Roy Levy, Gail Mejia
Hardcover | Engels
€ 36,45
+ 72 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The team behind London's most inviting artisan bakery shares their secrets for high-quality handmade bread and delicious vibrant food--from French Dark Sourdough to Ricotta, Lemon, and Sage Bread Pie
The first stunning cookbook from Gail's takes us through the day with inventive, fresh recipes. It starts with the essential how-to's of mixing, kneading, and shaping loaves before going on to offer more than 100 varied savory and sweet recipes inspired by the simplicity of cooking good bread and all its delicious mealtime possibilities. This book will encourage you to try your hand at a basic foolproof bloomer, bake a satisfying sourdough, create morning muffins and pastries, bold salads, flavorsome pies, appetizing tarts and sandwiches, easy afternoon biscuits and cakes, and finally cook delicious savory meals and desserts. Simply divided into Baker's Essentials, Bread, Breakfast, Lunch, Tea, and Supper, the book's recipes include White Poppy Seed Bloomer, Brioche Plum and Ginger Pudding, Buckwheat Pancakes with Caramelised Apples and Salted Butter Honey, Pizza Bianca with Violet Artichokes and Burrata, Baked Sardines with Sourdough Crumbs and Heritage Tomato Salad, Sourdough Lasagna, Leek and Goat's Cheese Picnic Loaf, and Brown Sourdough Ice Cream with Raspberry Ripple. Recipes include dual measurements.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
256
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780091948979
Verschijningsdatum:
1/08/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
190 mm x 246 mm
Gewicht:
929 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 72 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.