Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Since the publication of the successful and popular second edition of Fundamentals of Enzymology in 1989, a large increase in the knowledge of several aspects of enzymology has occurred -- particularly in the areas of structural characterization of enzymes and bioinformatics. This new edition places appropriate emphasis on the new knowledge while consolidating the strengths of the previous editions. As before, this volume gives a thorough overview of the field that includes: enzyme purification and characterization; enzyme structure (including information on World Wide Web sites); enzyme kinetics; the mechanisms and control of enzyme action; enzyme folding; how enzymes act in vivo; enzyme synthesis and degradation; and clinical and industrial applications of enzymology. Furthermore, the integration of these themes is stressed throughout the book, making it useful for advanced undergraduates in biochemistry and molecular biology.