Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Goat milk has better digestibility than cow milk. The milk allergy problem common in infants due to the consumption of cow milk is rarely encountered when replaced with goat milk.Regular intake of goat milk significantly improves the body weight, mineralization of skeleton, increased blood serum vitamin and hemoglobin levels. The nutritional value of sheep milk is high as compared to cow milk. It contains two times more solids than cow milk and has higher levels of vitamin E, water soluble vitamins and minerals. Fatty acid profile of sheep milk is characterized wiht higher content of unsaturated fatty acids which play a vital role in the reduction of harmful LDL-cholesterol. people who suffer from lactose intolerance may enjoy sheep milk without symptoms even though they are unable to take cow milk. Sheep and goat milk enables the lactose intolerant individuals to enjoy milk .