Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fruit Fortification of Craft Beer

Manju Nehra, Grover, K S Sandhu, Rahul Thory
Hardcover | Engels
€ 89,95
+ 179 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Beer has been one of the staples in alcohol consumption since the earliest civilizations. In the present day, beer is more popular than ever and shows no signs of decreasing in production volume and revenue generation. Some of the most popular craft beer types utilize fruit raw materials in their production, including wheat beers, porters, high gravity beers, stouts and Lambics. There have been multiple sources published over the decades focusing on beer brewing and brewing science, many of which do cover fruit fortifications and craft beer production. Due to the increasing popularity of fruit-fortified craft beers, an updated singular source is needed focusing on the use of fruit raw materials in the brewing process for various types of craft beer. 
Fruit Fortification of Craft Beer extensively outlines the use of fruits in the brewing and malting processes for all types of popular craft beers, outlining the latest technological and processing advances. Various fruit material additives are covered as are their specific uses in the brewing process, their characteristics and processing methods. The main types of craft beers which utilize fruit additives are covered including their chemical profiles and nutritional aspects. A major aspect of this book is the linking of the past and the future, examining how fruit has been used in beer fortification since ancient times and how the technologies and processing methods have advanced with the increasing popularity of locally-brewed craft beers. In focusing on these advances, this work brings fruit fortification in craft beers up to the present, providing an in-depth source for researchers and brewers. 

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
167
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783031601743
Verschijningsdatum:
4/07/2024
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
435 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 179 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.