Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
• L'auteure, spe cialiste de la cuisine vegan, propose de fabriquer a la maison des fromages fermente s (grace au re jujelac- ble germe fermente ), des fromages fondants a tartiner (a base de noix de cajou, de se same ou de tofu ou des fromages corse s (a base de miso, de tempeh, de levure malte e)...
• Ces recettes de base reprennent les techniques habituelles de la fromagerie home made, mais adapte e a des ingre dients ve ge taux : coagulation-filtrage-pressage de laits ve ge taux; fermentation ou utilisation de produits de ja fermente s.
• Une trentaine de recettes sophistique es ou pour tous les jours, qui utilisent en abondance des ingre dients riches en calcium et en bons acides gras (se same, amandes, coco...)