Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Pourquoi « les Douceurs » ? Parce qu’elles sont jolies, colorées, décorées, et sentent bon, parce qu’elles évoquent la fête et les cadeaux, parce qu’elles ont droit souvent à de belles boîtes ornées dans lesquelles on peut les emporter ou les offrir, parce qu’elles sont un souvenir des régions visitées, parce qu’elles collent aux dents et engendrent une surabondante satisfaction du palais lorsqu’on sait les déguster comme il convient, et surtout parce qu’elles sont les Cendrillons de la littérature gastronomique. Avec ce livre, Marie-Laure et Jacques Verroust nous conduisent d’une main sûre, au long d’une route jalonnée par une illustration pleine de brio, vers la fabuleuse contrée des gourmands où maintes révélations sont à attendre, dans les bruits aigrelets des carillons de porte ancestraux. À l’écoute de ces récits où tant de confidences sont chuchotées, tant de recettes avouées enfin, le lecteur goûte la perverse douceur du paradis des enfants sages, enfin ouvert à ceux qui ne le sont plus.