Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The tale of a tormented creature created in a laboratory began on a rainy night in 1816 in the imagination of a nineteen-year-old Mary Wollstonecraft Shelley. Since its publication two years later, Frankenstein: Or, the Modern Prometheus has spread around the globe through every possible medium and variation. Frankenstein has not been out of print once in 200 years. “Frankenstein” has become an indelible part of popular culture, and is shorthand for anything bizarre and human-made; for instance, genetically modified crops are “Frankenfood.”Conversely, Frankenstein’s monster has also become a benign Halloween favorite. Yet for all its long history, Frankenstein's central premise—that science, not magic or God, can create a living being, and thus these creators must answer for their actions as humans, not Gods—is most relevant today as scientists approach creating synthetic life.In its popular and cultural weight and its expression of the ethical issues raised by the advance of science, physicist Sidney Perkowitz and film expert Eddy von Muller have brought together scholars and scientists, artists and directions—including Mel Brooks—to celebrate and examine Mary Shelley’s marvelous creation and its legacy as the monster moves into his next century.