Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
While today's Fort Collins is a popular destination for foodies and weekend adventurers, it was once a lonely military outpost poised on the nation's frontier. Cattle rustlers and trigger-happy cowboys walked an uneasy line between saloon doors and the hangman's noose. By 1895, Fort Collins had lost some of its gritty edge, and it became a dry town full of churches, sheep ranches and sugar beet farms. The city was again transformed over the past century into a community that embraced a thriving beer culture and green living. Local historian Barbara Fleming traces the story of the Choice City from its early pioneer days through its modern renaissance.