• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Foraging

The Ultimate Beginners Guide to Foraging Wild Edible Plants and Medicinal Herbs

Jonathan S Hunt
Hardcover | Engels
€ 27,95
+ 55 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Have you ever wanted to forage but have no idea how to do it safely and responsibly?

This book is the ultimate guide for both beginner and advanced foragers alike to working with most common plants found in the wild or even your backyard.

Learn how to develop and polish harvesting skills that will help you gather from the same plant several times. You'll also know how to get the most out of each type of wild edible plant.
Here's what you'll learn in this book:

  • How to make use of common sense when foraging.
  • All about safety and ethical foraging.
  • How to become a pro at identifying different types of plans.
  • Knowing when is the best time to forage.
  • Harvesting the roots, flowers and leaves of herbs.
  • Creative recipes with powerful health benefits.

The great news is that just about anyone can forage safely if they have the basics down.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
80
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781646949892
Verschijningsdatum:
18/09/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
127 mm x 203 mm
Gewicht:
208 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.