Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An indispensible guide for savvy teens to sort food myths from reality. The everyday choices we make when it comes to food don't just have an effect on us--they also affect other people and the planet. Foodprints enables readers to do more than sort through the numerous messages they hear and read about food--they also get the big picture about food production, marketing, and its role in society. Readers will discover: - How our food system evolved from hunter gatherers to on-line ordering - How mega farms and factories came to produce the bulk of our current food supply - How to work through confusing nutrition advice like good and bad carbs, as well as trendy superfoods such as kale, and fad diets - The role of science in the modern food system, from improving safety and convenience to GMOs and artificial flavors - Stories about youth who are working to shape the future of food in positive ways, such as guerilla gardening and media activism. Select photographs and amusing artwork that pops on the page complement this lively exploration which decodes the surprisingly complex subject of one of our most basic needs--the food we eat.