Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
What sex is to interpersonal relationships, eating is to the human-environment relationship: a consummation of humans' connection to the living biosphere. But while sticking one's tongue into a new and exciting environment may be an act as old as the planet, it can also lead to some nasty surprises. In this lively look at foodborne illnesses, David Waltner-Toews discusses food-related problems caused by bacteria, viruses, and parasites, including death by puffer fish, rollicking tales of tapeworms, neurological problems brought on by ciguatera poison, and that old standby, botulism. He also examines the chemicals and antibiotics that have entered the food supply and the havoc they can wreak. And to help readers stop problems before they start, he offers common-sense solutions to confronting the complicated issue of foodborne disease. His witty approach makes a deadly serious subject accessible to all readers, while never minimizing the risk.