Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Canadians are failing to balance reasonable food consumption with sufficient and sustainable production.
The modern agricultural system is producing more and more food. Too much food. The cost is enormous: excess nutrients are contaminating the air and water; soil is being depleted; species loss is plunging us toward the sixth extinction; and farmers, racking up debt, are increasingly vulnerable to economic and climatic shifts.
At the same time, people are consuming too much food. Two-thirds of health-care costs in Canada can be attributed to chronic diseases associated with unhealthy eating. And then there is the waste -- householders, food processors, distributors, wholesalers, and retailers collectively waste 40 percent of the food produced.
A radical rethink is required. We need to move from excess to enough.