Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food of the Cods

How Fish and Chips Made Britain

Daniel Gray
Hardcover | Engels
€ 18,45
+ 36 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Shortlisted for Debut Food Book of the Year at the Fortnum and Mason Food and Drink Awards 2024Guild of Food Writers 2024 Finalist, Food Book of the Year

'A lyrical, amiable and educational celebration of what may be our greatest achievement: the chippy.' Stuart Maconie

Step inside and unwrap this deliciously entertaining look at Britain's national dish.

There is a corner of every town and city in Britain where the air is tangy with vinegar and the scent of frying. Following the irresistible lure, Daniel Gray ponders the magic of chippies and the delights they have sprinkled among us for the last 150 years as he investigates the social - and sociable - history of fish and chips.

Travelling to chippies from Dundee to Devon via South Shields, Oldham, Bradford, Bethnal Green, the Rhondda Valley and more - Daniel Gray explores our fish-and-chip nation to show how chippies have helped emancipate women, promote equality for immigrants and shape local and national identity.

Whether you were raised eating scraps of Wolverhampton's orange chips, London's 'wallies' or Hull's chip spice - even if you think you know whether tea, Vimto or dandelion and burdock is the best accompaniment - this mouth-watering book is as much about who we are as what we eat.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780008628888
Verschijningsdatum:
12/03/2024
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
136 mm x 204 mm
Gewicht:
267 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 36 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.